Webshop

En professionel og effektiv webshop er afgørende for at tiltrække kunder og øge din virksomheds synlighed og succes.

Uanset om du vil have bygget ny webshop, eller allerede har en etableret som du vil have optimeret eller udvidet med ekstra funktionalitet, kan du gøre gavn af mine tekniske evner samt mit netværk af passionerede nørder.

Med mit kendskab til de fleste store webshopsystemer såsom DanDomain, WooCommerce og Shopify, kan jeg rådgive dig om hvilken platform vil være god for din forretning – og hvis du har brug for det, kan jeg stå på sidelinjen med hjælp til ny struktur på en side eller nye specielle funktioner.

Hvis du gerne vil snuse til hvordan webshop kunne fungere i din virksomhed, kan du nemt prøve en kraftfuld DanDomain Webshop gratis i 30 dage. Det er helt uforpligtende og hvis det er noget for dig kan du bare fortsætte med at oprette shoppen og komme billigt i gang med en webshop.

DanDomain designpartner

Hvornår har du sidst kigget misundeligt på dine konkurrenter, og tænkt at det ikke er muligt at nå samme niveau uden at bruge mange tusinde kroner? Så slå koldt vand i blodet. Du kommer faktisk langt uden at slå hul i dit budget.

Som DanDomain Partner giver jeg dig rabat på de forskellige pakker, så prisen starter fra kun 179,- pr. md. (normalpris 199,-). 

Systemet er ovenikøbet bygget og hostet i Danmark, og er fyldt med apps og muligheder for integrationer – og du er i godt selskab med nogle af danmarks største og succesfulde webshops.

Du kan altid oprette en gratis og uforpligtende demo, få en rundtur i systemet og når siden er klar trykker du bare på offentliggør – og så er du klar til at sælge dine produkter online når du har fået sat betalingsmuligheder til dine kunder op.

Kom nemt og billigt igang med en webshop

Kom nemt i gang med din egen webshop i dag med et kraftfuldt system skabt i danmark, som bruges dagligt af mere end 6.000 e-handelsfolk.

DanDomains effektive Hostedshop system indeholder alle de funktioner, du skal bruge til at komme i gang – og mangler der noget, kan du næsten altid få bygget en skræddersyet løsning af mig, eller mine dygtige samarbejdspartnere.

Vi kan alle sammen være i tvivl

Lad os tage en snak om
hvad du har brug for