Ligesom andre gode schweizerknive
har jeg også flere forskellige værktøjer

Herunder kan du få et overblik over de ydelser jeg tilbyder og bruger for at hjælpe dig bedst muligt.

Hele paletten

Abonnement – NYHED

Timeprisen er død – næsten da.

Når du vælger et abonnement til mine ydelser, så kan du nemt bruge 5 min. på en lille opgave den ene dag, og 20 min. den næste på en lidt større opgave.

Størrelserne på pakkerne er fleksible og justerbare. Har du brug for mere hjælp kan du tilkøbe mere tid, eller opgradere næste måned.

Hele paletten

Rådgivning og undervisning

Driller systemerne du arbejder i, eller vil du bare gerne blive bedre til dem? Så kunne du få gavn af en god gammeldags undervisning i hvordan du benytter dem på den bedste måde.

Det kan i være systemer eller værktøjer såsom WordPress, DanDomain webshop, Shopify, Mailchimp, ChatGPT eller værktøjer med kunstig intelligens.

Digital & Fysisk

Grafisk design

Det er svært at planlægge efter at have alle de markedsføringsmaterialer man har brug for, og ofte tænker man slet ikke over hvad man som virksomhed kan have brug for.

Det kan f.eks. være: visitkort, flyer, plakater, kataloger, roll-ups, bannere, merchandise, brevpapir, mailsignatur eller præsentationer. Listen er lang.

Digital

Sociale Medier

Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, eller LinkedIn. Uanset hvilken platform din målgruppe er på, har den en afgørende rolle i markedsføringen af din virksomhed.

For at kunne fange brugerens opmærksomhed og fastholde den, skal der godt og unikt indhold til.

Digital

Hjemmeside

En professionel, flot og effektiv hjemmeside vil resultere i flere kunder og mere salg – det er bevist mange gange.

For mange virksomhedsejere kan det være en udfordring at få en hjemmeside op at køre, så den fungerer som en effektiv salgskanal.

Digital

Webshop

Næsten alle virksomhed der sælger noget i dag, bør have en god og velfungerende webshop.

Jeg er partner og har et tæt samarbejde med Danske DanDomain og deres Hostedshop system, derudover arbejder jeg også flydende i både WooCommerce og Shopify.

Digital

Søgemaskiner

Der skal være styr på tekster, billeder og den tekniske del, for at din hjemmeside eller webshop bliver præsenteret godt på søgemaskiner som f.eks. Google eller Bing. 

Søgemaskinerne har nemlig en tjekliste de går igennem når de tjekker din løsning, og falder du uden for den liste kan du falde længere ned på resultatlisterne eller i værste fald slet ikke komme ind på resultatlisterne.

Digital

Optimering

Vidste du at 90% af alle internetbrugere forlader en hjemmeside, hvis den tager mere end tre sekunder at indlæse? 
Eller at et sekunds forsinkelse i indlæsningstiden kan føre til et fald på 7% i konverteringer? 

Google nedprioriterer f.eks. hjemmesider og webshops med en dårlig brugeroplevelse. Det gør de ofte fordi at billeder gennemsnitligt udgør 50% af en hjemmesides eller webshops indlæsningstid, eller fordi at oplevelsen på mobile enheder ikke er god nok. 

Digital

Email Marketing

Mangler du hjælp til at komme igang med dit nyhedsbrev, eller vil du gerne gøre det mere avanceret med automatisering? 
Så kan jeg hjælpe med opsætning og strategi til hvordan du bedst kommer i kontakt med dine kunder gennem mails.

Virksomheder der formår at udnytte deres kundedatabase, får mulighed for at sætte et ekstra skub i deres salg – uden at skulle have flere penge op fra i annonceringspungen.

Digital & Fysisk

Annoncering

Hvis du vil have lidt mere gang i din virksomhed, kan annoncering hjælpe dig. Digital annoncering på Meta (Facebook & Instagram) og Google, kan være med til at tiltrække nye kunder og få mere gang i dit salg.

Selvom at den digitale annoncering fylder det meste i dag er fysisk annoncering stadig en stor spiller også. Der er stadig god effekt på outdoor annoncering såsom Busreklamer, storformatsprint og flyers.

Vi kan alle sammen være i tvivl

Lad os tage en snak om
hvad du har brug for