SMV Digital Rådgivning

Som godkendt rådgiver i SMV:Digital, kan jeg hjælpe jer med at digitalisere jeres virksomhed.
Der åbner forskellige puljer i løbet af året, så det er med at være hurtig med sin ansøgning.

Hvad kan SMV:Digital hjælpe min virksomhed med?

Din virksomhed har mulighed for at få op til 250.000 kr i støtte til digital rådgivning gennem SMV:Digital. Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres digitale processer og konkurrencedygtighed.

Med erfaring og ekspertise kan jeg vejlede dig gennem og sikre, at dit projekt får maksimal nytte af den tildelte støtte.

Hvad er SMV:Digital?

Et større offentligt samarbejde der ved hjælp af EU-støttemidler, hjælper små og mellemstore virksomheder (SMV’er) med digitalisering.

Programmet tilbyder tilskud til rådgivning, hjælp til implementering og investering i digitale løsninger. Virksomheder kan få støtte til at automatisere produktion, forbedre it-sikkerhed og optimere kundeoplevelser.

Initiativet drives af Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med landets erhvervshuse og finansieres af Finansloven.

SMV:Digital er finansieret af Den Europæiske Union, herunder NextGenerationEU og EU’s Regionalfond, samt Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Se åbne puljer på smvdigital.dk

Hvem vil ikke gerne have sin helt egen nørd? :)

Uanset om du skal have udviklet eller optimeret en hjemmeside, webshop, en ny brandidentitet, et nyt visitkort eller skræddersyet grafik til annoncer, undervisning i WordPress eller en workshop i sociale medier.

Så kan jeg med min fynske charme og dialægt, eller en af mine samarbejdspartnere hjælpe dig i mål :)

Få din egen nørd lige her