Webshop

Nystartet eller erfaren?

Uanset om du vil have bygget ny webshop, ønsker optimering af en webshop eller udvidelse med ekstra funktionalitet, kan du gøre gavn af mine tekniske og design evner.

Med mit kendskab til de fleste store webshopsystemer såsom DanDomain, WooCommerce og Shopify, kan jeg rådgive dig om hvilken platform vil være god for din forretning – og hvis du har brug for det, kan jeg stå på sidelinjen med hjælp til ny struktur på en side eller nye specielle funktioner.

Vil du gerne snuse til et af systemerne?

Så kan du nemt prøve en DanDomain Webshop gratis i 30 dage. Det er helt uforpligtende og hvis det er noget for dig kan du bare fortsætte med at oprette shoppen og komme billigt i gang med en webshop.

Optimering af webshop

Synes du at din webshop køre langsomt, oplever du at dine kunder bliver forvirrede eller vil du bare gerne have flere salg? (hvem vil ikke det?)

Ved at gennemgå din nuværende webshop, kan jeg se hvor dit problem højest sandsynligt opstår. Det gøres blandt andet ved hjælp af statistik og analyser, brugeroplevelse-metoder og generelle markedsføringsteknikker.

Hvem vil ikke gerne have sin helt egen nørd? :)

Uanset om du skal have udviklet eller optimeret en hjemmeside, webshop, en ny brandidentitet, et nyt visitkort eller skræddersyet grafik til annoncer, undervisning i WordPress eller en workshop i sociale medier.

Så kan jeg med min fynske charme og dialægt, eller en af mine samarbejdspartnere hjælpe dig i mål :)

Få din egen nørd lige her