Søgemaskineoptimering

Kundernes “gratis” vej til din digitale løsning

SEO (Search Engine Optimization) er en meget udbredt teknik mange bruger, for ikke at skulle investere alt for mange penge i annoncering. Den kræver at der skal være styr på tekster, billeder og den tekniske del, for at din hjemmeside eller webshop bliver præsenteret godt på søgemaskiner som f.eks. Google eller Bing. 

Forsimplet forklaret, så har f.eks. Google en tjekliste de går igennem, når de tjekker din løsning, og falder du for langt uden for den liste, kan du falde længere ned på resultatlisterne eller i værste fald slet ikke komme ind på resultatlisterne i Google.

SEO Restaurant Cafe
SEO Zoo
SEO massage

Lad dine kunderne tættest på dig finde dig hurtigt med lokal søgemaskineoptimering

Virksomhedsprofiler hos f.eks. Google, Microsoft og Apple. Her kan du holde dine virksomhedsoplysninger opdaterede med adresse, åbningstider og andre informationer der er relevante for kunden der søger efter restaurant eller en massør i Google eller vil finde rutevejledning.

Du kan tilmed også indsamle og fremvise anmeldelser, skrive indlæg og vise dine bedste tilbud og kampagner lige nu.

Hvem vil ikke gerne have sin helt egen nørd? :)

Uanset om du skal have udviklet eller optimeret en hjemmeside, webshop, en ny brandidentitet, et nyt visitkort eller skræddersyet grafik til annoncer, undervisning i WordPress eller en workshop i sociale medier.

Så kan jeg med min fynske charme og dialægt, eller en af mine samarbejdspartnere hjælpe dig i mål :)

Få din egen nørd lige her