“Christopher har udført forskelligartede opgaver indenfor webudvikling – dog har arbejdet primært omhandlet DanDomain webshop. Det har været alt lige fra implementering af designs til mindre udviklingsopgaver. I sit arbejde har Christopher haft direkte kontakt med kunderne til projekterne, hvor god kommunikation og kundeservice tydeligt har skinnet igennem.”

LÆS HELE ANBEFALINGEN

Jeppe Majgaard, CEO.
OnlinePlus ApS.

“I de tre år vi har haft fornøjelsen af Christopher, har vi lært ham at kende som en kompetent, kreativ, ansvarsfuld og meget behagelig kollega, der bidrager værdifuldt til afdelingen, både fagligt og personligt. Han brænder for sit arbejde, og kombinerer en høj grad af faglighed med et talent for det visuelle, så vi i dag kan overlade selv komplekse opgaver til ham, i fuld tillid til det endelige resultat.”

LÆS HELE ANBEFALINGEN

Andreas Bøttger, Marketingchef.
Odense Sport & Event A/S.

“Christopher viser stor interesse for faget og jeg fornemmer at han er meget lærenem, vi har givet ham både store og små udfordringer i den uge han var her og dem løste han meget tilfredsstillende.”

LÆS HELE ANBEFALINGEN

Kenneth Lyng, Indehaver.
Megatryk ApS.

“Jeg oplever Christopher som en munter og venlig fyr, der holder af udfordringer, hvor han kan prøve sig selv af. Han er en elev med stor ansvarlighed og loyalitet overfor sine medstuderende, skolen og sine arbejdsopgaver.”

LÆS HELE ANBEFALINGEN

Anja Bjerremann Jensen, Produktionsskole lærer.
Elsesminde Odense Produktions-Højskole.