Et godt samarbejde starter med tillid

Se hvad mine kunder siger om vores samarbejde

Webshop optimering & Rådgivning

Kenneth Fjord

Frk. Viola – Blomster & Brugskunst
www.frkviola.dk

“Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Christopher, byCBH i forbindelse med udviklingen af vores webshop, FrkViola.dk og jeg er utrolig tilfreds med resultatet.
Fra start til slut har samarbejdet med Christopher været en positiv oplevelse. Han er lydhør over for mine idéer og behov, og formåede at omsætte dem til en flot og funktionel webshop, der fuldt ud repræsenterer min butik og vores behov.

Et af de ting, jeg satte stor pris på ved samarbejdet med Christopher, er hans høje grad af professionalisme. Han overholdt alle deadlines og var altid tilgængelige for spørgsmål og feedback. Derudover kunne jeg mærke, at han virkelig gik op i at levere et kvalitetsprodukt, og var ikke tilfreds, før både han og jeg var tilfreds med resultatet.

Under hele processen var der en god kommunikation mellem Christopher og mig. Han er åben for at tage imod mine input og justere løsningen efter mine ønsker. Samtidig kom han også med konstruktive forslag og rådgivning, som jeg satte stor pris på.

Jeg kan på det varmeste anbefale samarbejdet med Christopher, byCBH til andre virksomheder, der ønsker en professionel og kreativ tilgang til udviklingen af deres hjemmeside eller webshop.”

Hjemmeside, Grafisk design & Rådgivning

Niklas Vestergaard

Folie Fix – Premium wrapping
www.foliefix.dk

“Fedt at have en der kan alt det tekniske. Jeg købte en opstartspakke med logo og hjemmeside da jeg startede selvstændig og får løbende lavet grafisk design til mine kunder samt til mine egne markedsføringsmaterialer og tryksager”

Hjemmeside & Rådgivning

Susanne Høeg Salamon

Salamon Psykologisk Praksis
www.salamon-psykologiskpraksis.dk

“For en absolut ikke-teknisk person, har det været en håndført og helt igennem tryg og målrettet proces med et meget vellykket resultat. Christopher fik hurtigt fat i, hvad jeg ønskede ift. udtryk på hjemmeside og få den til at fremtræde professionel og ‘imødekommende’.

God til at formidle og ‘oversætte’ tekniske gloser og opsætningen bag hjemmesiden, så jeg selv kan arbejde videre og justere. Kan kun varmt anbefale byCBH.”

Vi kan alle sammen være i tvivl

Lad os tage en snak om
hvad du har brug for